Tyrskähdetty: Kerätkää roskanne, viihdyttäkää itse lapsianne ja jalat tulehtuivat säästöpäätöksen vuoksi

0

Kuuslahdessa kulkee kaupungin pururata. Pururadan varressa sijaitseva grillipaikka on siivottomassa kunnossa ja roskat on jätetty metsään lojumaan. Jokaisen ihmisen vastuulla on siivota lähtiessään omat jälkensä. Ei roskia käy sieltä kukaan muu siivoamassa.

Luonnon ystävä

Kuka, koska ja miksi on tehty päätös, että 10 euroa pienempää veronpalautusta ei palauteta? Viimeksi se oli 5 euroa. Pikkuinen nostoprosentti! Jatkuvasti nyhdetään kansalaisilta kymppi sieltä, viiskymppiä tuolta kaikenlaisilla keksityillä maksuilla.

Ei kovin onnellinen suomalainen

Nimimerkille “Luonnon ystävä” Kaarina-lehdessä 14.4: Kuka mahtaa tehdä vuosisiivoukset puiden koloihin pesivien lintujen pesiin? Onneksi luonnossa ei vielä uusavuttomuutta.

Lisää pönttöjä!

Nimimerkki “Lapsista huolissaan” on ymmärtänyt vauvan saamisen sellaiseksi, että verorahoilla kuuluu korona-aikanakin järjestää perheille toimintaa verkossa tai ulkona. Kyllä se on niin, että vanhemmat ovat itse velvollisia tutin ja puuron lisäksi tarjoamaan perheelle toimintaa. Pane kengät jalkaan, mene lastesi kanssa ulos, juttele heille ja kuuntele heitä. Lapsetkin oppivat, mikä ilo syntyy itse tekemisestä ja yhdessä olemisesta, ihan ilman verorahoja.

Tyytyväinen

Kaarina-lehdessä kerrottiin, että melkein kaikki yli 65-vuotiaat Kaarinassa on jo rokotettu. Että mitä? Päivittäin olen netissä käynyt eikä vapaita aikoja ole ensimmäistäkään. Miten muut ikätoverit ovat onnistuneet? Vihjeitä viimeiselle!

65v

Olimme vaimon kanssa terveyskeskuksessa viime keskiviikkona, kun oli sovittu. Lekuri oli sairastunut eikä kukaan viitsinyt ilmoittaa. Missä vika?

Tapsa

Kiitos Aila Laitiselle kirjoituksestasi. Jalkahoito pois, vaikka kynnet kasvavat sisään ihoon ja tulehtuvat. Jalkahoitaja osaa leikata sisäänkasvaneet kynnet, ohentaa kynnet ja laittaa muoviliuskat kynsien alle. Itse en tähän pysty. Turhaa hoitoako?

Säästöpäätös

Ossi Vesalaiselle kiitos hyvästä ympäristönhoidosta vuosien ajan. Onnea uusiin haasteisiin!

Sirkka Hollmén