Tyrskähdetty: Kuka puhdistaa linnunpöntöt, miksi lapsille ei nettipuuhaa ja kiitos terveyskeskukselle

0

Voudinkadulta uimahallille kulkevan kävelytien varrelle on ripustettu linnunpönttöjä. Kenen vastuulla pönttöjen puhdistaminen on? Tuskin ainakaan kaupungin. Toivottavasti hän, joka pöntöt on puihin laittanut, muistaa myös puhdistaa ne, ettei siellä ole monen vuoden pesät päällekkäin.

Luonnon ystävä

Vauvojen ja pienten lasten perheet ovat pitkään olleet yksin kotona koronan vuoksi. Miksei Kaarinan kaupunki järjestä perheille toimintaa verkossa tai ulkona?

Lapsista huolissaan

Kiitos terveyskeskukselle erinomaisesta palvelusta korvani ollessa kipeä. Näin hienoa palvelua tuotetaan yhteisillä varoillamme. Esimerkillistä toimintaa.

Maarit Snellman

Kävin koronarokotuksilla perjantaina. Pistivät Astraa, käsi nyt hieman kipeä. Olen kiitollinen rokotuksesta. Kiitos ja voimia rokottajille.

Kiitollinen

Rokotus toimi pe 9.4. kirkolla moitteettomasti! Iso kiitos! SPR:n ohjaus oli ystävällistä, aikataulussa pysyttiin, rokotuksia hoitava henkilökunta oli ystävällistä ja jaksoi paneutua huolella kertomaan ohjeita, miten toimia tästä eteenpäin. Täys10!

Rokotettu

Kävin koronatestissä 9.4. Muilla paikkakunnilla testaus on mahdollista sujuvasti auton ikkunasta drive in -menetelmällä. Miksi Kaarinassa ohjataan näytteelle ahtaaseen (ja liikuntarajoitteiselle vaikeasti saavutettavaan) koppiin, jossa ennen omaa vuoroasi on käynyt useita yskiviä ja pärskiviä ihmisiä?

Omat pärskeet omaan autoon