Tyrskähdetty: Lisää penkkejä Hovirinnan rantaan, lisää vastuuta koiranomistajille ja kiitos ripeästä kuoppien täyttämisestä

0

Jokohan tänä keväänä tulisi lisää penkkejä upean Hovirinnan rannan kävelyraitille? Tilaa kyllä olisi ja silti koronavälit säilyisivät. Kauniina kevät- ja kesäpäivänä penkit ovat ihan täynnä.

Rannassa kävijä

Miksi Kuovinpolulla koiraa ulkoiluttavat ihmiset antavat koiriensa juosta ilman hihnaa? Myös polun vieressä metsävyöhykkeellä koirat juoksevat vapaana. Samaan aikaan esimerkiksi koululaiset ja koirattomat liikkuvat siellä. Ei kovin turvallista!

Koiraton

Katujen varsilla näkee paljon muovisia, kiinnisolmittuja koirankakkapusseja. Jättäkää mieluummin kakat maatumaan. Ne maatuvat 1–2 kuukaudessa, muovipussin maatuminen kestää vuosia. Fiksut kiikuttavat pussitetut kakat roskikseen.

Luonnonystävä

Suur-kehu ripeästä toiminnasta Kaarinassa. Tein ilmoituksen vaarallisista, syvistä kuopista (3 kpl) keskellä ajotietä Kaarinan sivuston kautta, ja heti seuraavana päivänä ne oli paikattu. Tämä oli esimerkillisen hyvin toimittu!

Jani