Viheraluepäällikkö Ossi Vesalainen irtisanoutui

0
Virkamiesten purressa elokuussa 2019. Seisaalla Ossi Vesalainen, kyydissä kaupunginjohtaja Harri Virta, johtava rehtori Mika Rantanen ja johtava rakennustarkastaja Jukka Latokykylä.

Noin 16 vuotta Kaarinan kaupungilla työskennellyt viheraluepäällikkö Ossi Vesalainen siirtyy toisiin tehtäviin. Teknisen lautakunnan esityslistalla oli tiistai-iltana eron myöntäminen Vesalaiselle. Kaarina-lehti ehti mennä painoon ennen kokouksen päättymistä.

Vesalainen kertoo siirtyvänsä suomalaisen leikki- ja liikuntavälineitä valmistavan ja maahantuovan Puuha Group Oy:n palvelukseen toukokuun alusta alkaen. Hänen viimeinen työpäivänsä Kaarinan kaupungilla on 30. huhtikuuta.

Kaupunki aikoo käynnistää rekrytoinnin uuden viheraluepäällikön löytämiseksi. Hakijoilta odotetaan soveltuvaa hortonomin tutkintoa joko amk-tasoisena tai aiempana ammatillisen korkea-asteen tutkintona ja viran hoidon kannalta merkityksellistä työkokemusta.