Asukasbudjettiäänestyksen äänet laskettu – Piispanristillä voittaja ratkaistiin arvalla

0
Uusia roskiksia on äänestettiin Littoisiin, Kuusistoon ja Piikkiöön.

Kaarinan asukasbudjettiäänestys on päättynyt ja voittajaehdotukset selvillä.

Keskustan alueella eniten ääniä sai Kesämäen kentälle toteutettava pallon heittelyseinä. Kuusistossa voiton vei neljän roska-astian lisäys. Myös Littoisissa eniten ääniä annettiin neljän roska-astian lisäykselle.

Piikkiössä ja Piispanristillä käytiin tiukkaa kamppailua voitosta. Piikkiössä voiton vei lopulta kolmen roska-astian lisäys 20 äänen erolla Pontelan kulttuurikeskiviikkoihin. Piispanristillä voittaja jouduttiin ratkaisemaan arpomalla liito-oravien pesäpönttöjen ja Rauvolantien alikulkutunnelin siistimisen välillä. Arpa suosi liito-oravia.

Vappuaattona päättyneessä asukasbudjettiäänestyksessä annettiin kaikkiaan 649 ääntä. Äänet jakautuivat viidelle aluetyöalueelle seuraavasti: keskusta 129, Kuusisto 62, Littoinen 63, Piikkiö 103 ja Piispanristi 62 ääntä.

Seuraavaksi voittaneista ehdotuksista tehdään toteutussuunnitelmat. Suunnitelmat toteutetaan tämän vuoden loppuun mennessä.