Ei sittenkään Apulantaa, Chisua tai Stigiä Hovirintaan – Uusina Happoradio, Michael Monroe ja Lauri Tähkä

0
Festaritunnelmia Lauri Tähkän esiintyessä Saaristo Openissa viime kesänä.

Elokuun loppuun siirretty Saaristo Open ei saanut kaikkia kesän alkuun kiinnitettyjä artisteja mukaan uuteen ajankohtaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan Apulantaa, Chisua, Stigiä, Popedaa tai Bo Kaspers Orkesteria (SE) ei nähdä tänä kesänä Hovirinnassa.

Sen sijaan uusi ajankohta kävi Ellinooralle, Erika Vikmanille, J. Karjalaiselle, Vesalalle, Klamydialle, Elastiselle ja Kaija Koolle.

Uusia nimiä tämän kesän Saaristo Openissa ovat Happoradio, Teflon Brothers, Reino Nordin, Michael Monroe ja Lauri Tähkä.

– Loppukesä näyttää lupaavalta tapahtumien suhteen. Olemme tuotannon kanssa luottavaisin mielin sen suhteen, että pääsemme livemusiikin pariin jälleen elokuussa, promottori Kalle Keskinen kommentoi tiedotteessa.

Saaristo Open järjestetään kaksipäiväisenä 27.–28.8. Perjantaina esiintyvät Vesala, Teflon Brothers, Ellinoora, Kaija Koo, Reino Nordin ja Klamydia. Lauantaina on J. Karjalaisen, Erika Vikmanin, Happoradion, Michael Monroen, Lauri Tähkän ja Elastisen vuoro.

Kesäkuun festariin ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuun festariin. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 11.6. mennessä. Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu.