Kaarinan partiolaisille 10 000 euron avustus

0

Vapaa-ajan lautakunta jakoi 20 200 euroa avustusta kaarinalaisille nuorisojärjestöille ja nuorten toimintaryhmille. Avustusta haki kaikkiaan kahdeksan toimijaa.

Yksi hakijoista, MLL Piikkiö, jäi ilman avustusta, koska hakemus saapui vuorokauden myöhässä.

Suurimman avustuspotin (10 000 euroa) sai Kaarinan Partiolaiset ry, joka haki avustusta jäsenlippukuntien kanssa järjestettävään leiri- ja retkitoimintaan, johtajakoulutukseen, kilpailutoimintaan sekä tarvike- ja varustehankintoihin.

Toiseksi suurin summa (4000 euroa) myönnettiin Piikkiön Tammipartiolle partiokololla tapahtuvaan toimintaan, retkiin ja leiritoimintaan.

Kehitysvammaisten Taitotupa ry:n avustussumma nousi lautakunnassa. Alkuperäinen ehdotus oli vain sata euroa, mutta Mira Lönnqvistin (sd.) ehdotuksesta avustussummaa nostettiin 300 euroon. Avustus on tarkoitettu leirien järjestämiseen. Määrärahan ylittävä 200 euroa katetaan nuorisopalveluiden käyttötaloudesta.