Kaarinan Vuokratalot sai takauksen peruskorjausremonttiin – Piikkiöön toivottiin uusia asuntoja

0
Valtuusto hyväksyi Kaarinan Vuokratalojen lainatakauksen. Valtuutettu Arto Elo (sd.) toivoi uusia vuokra-asuntoja Piikkiöön. Arkistokuva

Kaaarinan kaupunginvaltuusto myönsi omavelkaisen takauksen Kiinteistö Oy Kaarinan Vuokratalojen 2,5 miljoonan euron lainalle. Laina tarvitaan peruskorjausten ja energiahankkeen rahoittamiseen. Laina yhdistetään Turun Seudun Osuuspankilta vuonna 2018 otettuun lainaan, jota on jäljellä noin 22,6 miljoonaa euroa.

Pykälän yhteydessä Arto Elo (sd.) esitti toiveen, että peruskorjausten lisäksi Kaarinan Vuokratalot olisivat aktiivisempia uudistuotannossa.

– Tuon terveiset Itä-Kaarinasta eli Piikkiöstä. Tänne ei ole vuoden 1994 jälkeen rakennettu yhtään kaupungin vuokra-asuntoa ja tarve uusille vuokra-asunnoille olisi suuri. Pappilanpellolla on kaksi uutta tonttia, jotka voisi osoittaa Kaarinan Vuokrataloille. Siellä on kunnallistekniikka ja tie valmiina.