Kale: Pahimuksen vaaliteemat

0

Pahimus kävi vastaamassa vaalikoneisiin, vaikka kukaan ei ole pyytänyt vielä ehdolle.

1. Kaarinaan tarvitaan maksullinen pysäköinninvalvonta?

– Jos joku ulkopaikkakuntalainen sattuu tulemaan Kaarinaan ja saa parkkisakon, niin mitä luulette, tuleeko toista kertaa? Siksi Kaarinan pitäisi antaa kaupunginjohtajalle oikeus armahtaa parkkisakoista. Armahdusta voisi anoa esimerkiksi silloin, jos on ihan oikeasti meinannut laittaa parkkikiekon, mutta unohtanut. Samalla naapurikunnissa tultaisiin kateudesta vihreäksi, miten kiva ja sympaattinen kaupunginjohtaja meillä on.

2. . Pitäisikö Kaarinan sisäinen liikenne eli K-linjat muuttaa matkustajille maksuttomaksi?

– Rohkea ehdotus, mutta ketterämpää ja innovatiivisempaa olisi muuttaa K-linjat ilmassa liikkuviksi I-linjoiksi. Ilmassa ilman – mikä slogan! Tämä tietäisi tietysti pelkkää säästöä, kun ei tarvitsisi rakentaa kalliita ratikkakiskoja, eivätkä teiden päällysteet kuluisi.

3. Kouluissa pitäisi olla vähintään kerran viikossa kasvisruokapäivä?

– Nuorekkaana tyyppinä Pahimus tietää, että useimmat lapset pitävät enemmän jäätelöstä kuin kasvissosekeitosta. Siksi kouluissa pitäisi olla vähintään kerran viikossa jätskipäivä. Hopi, hopi kaikki teinit äänestämään Pahimusta!

Ai, eikö alle 18-vuotiaat saa äänestää? Otetaan sittenkin se kasvisruokapäivä.

PS: Eikö olekin uskomatonta, mitä kaikkea vaalien alla luvataan. Olkaa tarkkoina, paitsi jos äänestätte Pahimusta.