Kaupungin puhelimissa pulmia ensi viikolla

0

Mikäli ensi viikolla kaupungin työntekijöille soittaessa puhelu ei tunnu menevän perille tai puhelut käyttäytyvät muulla tavoin oudosti, asialle on selitys. Kaarinan kaupungin puhelinoperaattori vaihtuu 24.–27.5 Elisasta Teliaan.

Operaattorin vaihto edellyttää SIM-kortin vaihtoa kaupungin noin 1900 puhelimessa. Liittymien vaihto tehdään porrastetusti. Yksittäisen liittymän ei pitäisi olla toimimattomana tuntia pidempään.

Kuntalaisille tärkeät palvelunumerot, kuten terveyspalveluiden ajanvaraus, toimivat katkotta koko muutoksen ajan.

Kaupungin työntekijät ovat saaneet koulutusta uuden järjestelmän käyttöön, mutta todennäköisesti kuluu jonkin verran aikaa ennen kuin puhelinten käyttö sujuu sujuvasti. Uuden järjestelmän käyttöönotto voi siis hidastaa kaupungin puhelinpalveluita ensimmäisien päivien aikana.

Vaihtoa on valmisteltu Telian kanssa useita kuukausia.