Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

To 6.5.


Verkkotapahtuma: Kaarina-kisan finaali. Kaarina-visassa parhaiten vastanneet kisaavat voitosta. Finaali lähetetään suorana Kaarina-talosta. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua lähetykseen kommentoimalla YouTuben chatissä. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Visa on katsottavissa 20.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ma 10.5.


Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Ti 11.5.


Terveyskävely . Lähtö klo 10.30 Erotuomarinkatu 6:n kohdalta. Ensin tekonurmikentällä liikkuvuus- ja tasapainoliikkeitä, lenkin jälkeen venytykset. Tiistaisin 18.5. asti. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys.

Ke 15.5.


Verkkoluento: Kesäkohteita Kaarinassa. Kaarinan kulttuurikohteet esittäytyvät, mm. Kuusiston Taidekartano ja muut Kaarinan kulttuuri- ja luontokohteet sekä aktiviteetit. Teams-tapaaminen klo 18. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Järj. Kaarinan kaupunki ja kansalaisopisto.

Useina päivinä


Etätuolijumppaa keskiviikkoisin klo 10 ja torstaisin klo 13. Teams-kokouksena, ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla (paivi.mecklin@kaarina.fi) ja saat samalla linkin. 27.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Luontokuntosali Littoisten hiekkarannalla. Kahdeksan rastin kuntosalipolku koko perheelle Littoisten hiekkarannalla 8.5.–31.5. Lähtö tanssilavan vasemmalta puolelta. Järj. Kaarinan Kulkijat ja Metsämörriyhdistys

Taidenäyttelyt toukokuussa . Kaarina-talossa Kaarinan Kuvaajien Kasvava Kaarina sekä Heidi Keskikylän Katoavat ja piiloutuneet . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Vesi . Mökki Galleriassa Katri Janssonin Olipa kerran kukka . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Keltainen .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.