Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 12.5:


Verkkoluento: Kesäkohteita Kaarinassa. Kaarinan kulttuurikohteet esittäytyvät, mm. Kuusiston Taidekartano ja muut Kaarinan kulttuuri- ja luontokohteet sekä aktiviteetit. Teams-tapaaminen klo 18. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Järj. Kaarinan kaupunki ja kansalaisopisto.

To 13.5:


Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 keskurin Puuha-areenalla. Maksuton. Syksyyn asti. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Su 16.5:


Tanssi-taitoluisteluelokuva. Musiikkiopisto Arkipelagin ja ParSport Taitoluistelun elokuva julkaistaan SemiLive-palvelussa ja on katsottavissa klo 18 jälkeen. Ympäristönsuojelua käsittelevä juoni sai inspiraationsa Frozen-elokuvasta ja Jääkuningatar-sadusta. Mukana 200 tanssijaa ja 50 taitoluistelijaa. Maksullinen.

Ma 17.5:


Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Kesän loppuun. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Ti 18.5:


Terveyskävely . Lähtö klo 10.30 Erotuomarinkatu 6:n kohdalta. Ensin tekonurmikentällä liikkuvuus- ja tasapainoliikkeitä, lenkin jälkeen venytykset. Viimeinen kerta. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys.

Useina päivinä:


Etätuolijumppaa keskiviikkoisin klo 10 ja torstaisin klo 13. Teams-kokouksena, ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla (paivi.mecklin@kaarina.fi) ja saat samalla linkin. 27.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Luontokuntosali Littoisten hiekkarannalla. Omatoiminen kahdeksan rastin kuntosalipolku perheille Littoisten hiekkarannalla. 31.5. asti. Lähtö tanssilavan vasemmalta puolelta. Järj. Kaarinan Kulkijat ja Metsämörriyhdistys.

Luontoliikuntakierros Kultanummessa. Omatoiminen esteetön rastikierros Kultanummen radalla 25.5. asti. Vempeleenkadun päässä. Järj. Turun AMK:n fysioterapian opiskelijat ja Kaarinan kaupunki.

Taidenäyttelyt toukokuussa . Kaarina-talossa Kaarinan Kuvaajien Kasvava Kaarina sekä Heidi Keskikylän Katoavat ja piiloutuneet . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Vesi . Mökki Galleriassa Katri Janssonin Olipa kerran kukka . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Keltainen .

Teatteriesitys verkossa: Isukki. Kaarinan Nuorisoteatterin Isukki katsottavissa TikettiStreamissa 19.5. asti. Maksullinen.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.