Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 19.5.


Teatteriesitys verkossa: Isukki. Kaarinan Nuorisoteatterin Isukki katsottavissa TikettiStreamissa 19.5. asti. Maksullinen.

TO 20.5.


Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 keskurin Puuha-areenalla. Maksuton. Syksyyn asti. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

ma 24.5.


Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Kesän loppuun. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Ke 26.5.


Verkkokonsertti Musicture kello 19. Musiikkiopisto Arkipelag striimaa poikkitaiteellisen oppilaskonsertin, jossa klassinen musiikki kohtaa mediataiteen, jonka pohjana ovat Turunmaan kuvataidekoulu KonsTilan oppilaiden teokset. YouTube-linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Konsertti jää verkkoon katsottavaksi.

Useina päivinä


Etätuolijumppaa keskiviikkoisin klo 10 ja torstaisin klo 13. Teams-kokouksena, ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla (paivi.mecklin@kaarina.fi) ja saat samalla linkin. 27.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Luontokuntosali Littoisten hiekkarannalla. Omatoiminen kahdeksan rastin kuntosalipolku perheille Littoisten hiekkarannalla. 31.5. asti. Lähtö tanssilavan vasemmalta puolelta. Järj. Kaarinan Kulkijat ja Metsämörriyhdistys.

Luontoliikuntakierros Kultanummessa. Omatoiminen esteetön rastikierros Kultanummen radalla 25.5. asti. Vempeleenkadun päässä. Järj. Turun AMK:n fysioterapian opiskelijat ja Kaarinan kaupunki.

Metsämieliharjoitteluita Tuorlassa. Tuorlan esteettömällä luontopolulla omatoimisia metsämielitehtäviä perheille 23.5. asti. Järj. Kaarinan Kulkijat ja Metsämörriyhdistys.

Taidenäyttelyt toukokuussa . Kaarina-talossa Kaarinan Kuvaajien Kasvava Kaarina sekä Heidi Keskikylän Katoavat ja piiloutuneet . Piikkiön kirjaston ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Vesi . Mökki Galleriassa Katri Janssonin Olipa kerran kukka . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Keltainen .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.