Nyt voit ladata Kaarina-lehden oman sovelluksen puhelimeen

0
Sovellus näytti tältä tiistaiaamun uutisvirrassa.

Kaarina-lehti on saanut uuden sovelluksen, joka parantaa lehden lukemista kännykällä ja tabletilla. Yhden kirjautumisen jälkeen kaikki palvelut ovat sormenpainalluksen takana, myös paperilehden näköisversio.

– Uusi mobiilisovellus pitää lukijan entistä paremmin ja helpommin ajan tasalla, kertoo Kaarina-lehden päätoimittaja Taina Tukia .

Sovellus avautuu aina pääuutissivulle, jossa ovat päivän tärkeimmät otsikot. Päävalikosta voi siirtyä yhdellä painalluksella muille osastoille, kuten pääkirjoituksiin tai Pahimukseen.

– Tärkeimmistä uutisista lähetetään lisäksi push-viesti, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen uutisesta puhelimen näytölle, Tukia sanoo.

Push-viestejä ei lähetetä joka päivä. Tällä halutaan varmistaa, ettei uutisviestejä tule liian paljon.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta .

Tilaajan täytyy kirjautua sisään kerran, ja sovellus on jatkossa käyttövalmis. Kirjautumiseen tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne ovat samat kuin nykyiset tilaajan digilehtitunnukset.

– Jos tilaukseen ei vielä sisälly digipalveluja, nyt on oikea hetki ottaa paperin rinnalle digitilaus, lehden lukijamarkkinoinnin tuotepäällikkö Pirkko Pelander vinkkaa.

– Jos salasana on unohtunut, uuden voi pyytää sähköpostiinsa, kun sovellukseen kirjautuu. Jos käyttäjätunnuskin on unohtunut, on syytä soittaa Kaarina-lehden tilaajapalveluun, joka auttaa kirjautumisessa, Pelander neuvoo.

Tutuksi tullut www.kaarina-lehti.fi -nettisivu jää edelleen käyttöön. Myös ei-tilaajat voivat yhä ostaa lukuoikeuden yksittäisen lehden näköisversioon Lehtiluukku-sivuston kautta.

Kaarina-lehden tilaajapalvelu vastaa puhelimitse numerossa 02 7702626. Tilaajapalveluun pääset myös nettisivuiltamme www.kaarina-lehti.fi.