Pahimus: Jennyn Tukkaan ja eläinjääkäriasemalle

0

Pahimus ei voi muuta kuin ihailla kirjaimia. Vain yhden kirjaimen vaihtamalla pystyy uudistamaan brändit, firmat ja imagot täysin. Tässä muutama uudisversio Kaarinan yrityksistä:

Jennyn Tukka. Sukkakauppa Katariina. Prisma Piispan Listi. Naantalin Lurinkoinen. Taikinapalo. Leipomo Krassi. Kasken Leipomo. K-Supermarket Kataruina. S-parket Kaarina. Painotalo Lainola. Kaarinan Silmulasi. Kaarinan Asteekki. Kaarinan Lakko. Ravintola Mocca. Huikokala. Piispankelmi. Tuorlan Rajatalo. Venetalo Viherposki. Piikkio Corks (cork = korkki). Pummi ja Gylmä. Krossin Ratsastus. Motonet karjaamo J&J Kaarina. Outo-Haapanen. Kaarinan Autojoulu. Nautipulma Oy. Piispanristin Paha. Kaarinan Luutyö. Repen Grilli. Kirppukori Lasten Seesam. Kaarinan Pihakauppa. ANNAspurt. Kantokeskus Liikku. Fat Camp Kaarina. Kulosport. Studio Dancy. Hiushuone Plips. Kaarinan Multa-Aika. Kaarinan Eläinjääkäriasema. Kauriskaarina. Soraliike Lehtohaara. Pusupalvelu Hans Langh.