Pahimus: Pahimus asioilla

0

Sanotaan, että digitalisaatio on tehnyt asioinnista nopeaa ja helppoa. Siksi Pahimuskin hoitaa asiat mieluiten puhelimella ainaisen jonottamisen sijaan.

Tervetuloa asiakaspalveluumme! Onko asiasi kiireellinen, paina 1. Jos asiasi ei ole kiireellinen, paina 2. Hätätapauksessa paina 112.

Jos olet alle 16-vuotias, näppäile tähti. Mikäli olet yli 16-vuotias, mutta alle 60-vuotias, paina ruutu. Yli 60-vuotiaat, valitkaa risti…

Oletteko ottaneet yhteyttä samasta asiasta jo aiemmin? Näppäilkää tällöin numero 2. Jos asianne on uusi, painakaa nolla.

Haluatteko, että soitamme teille takaisin? Jos haluatte, että soitamme tähän numeroon, painakaa peukkuhymiö. Haluatteko, että soitamme eri numeroon? Painakaa tällöin plus ja jättäkää numeronne äänimerkin jälkeen.

Halutessanne voitte jäädä myös odottamaan linjalle. Olette jonossa sijalla 666. Arvioitu jonotusaika on tällä hetkellä 5 tuntia ja 24 minuuttia.

Kiitos yhteydenotostanne! Asiakaspalvelumme on suljettu tältä päivältä. Voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä uudestaan huomenna.

Hyvä asiakas, olet meille tärkeä! Kerrothan, miten onnistuimme. Palautteen antaminen on maksutonta, mutta puhelinoperaattorinne voi periä siitä liittymäkohtaisen maksun.