Tyrskähdetty: Ei koiria veteraanipuistoon, Piispanlähteen koululla roskia, kukkavaras kerrostalossa ja miksi vain Kesämäkeä kehitettiin

0

Istuskelin vappuna veteraanipuiston penkillä. Surullista, että veteraanipuistosta on tullut koirapuisto, kun koirankieltomerkit on poistettu. Luulisi koirien pissattamiselle löytyvän muitakin paikkoja kuin kaunis puisto.

Puistoa arvostava

Piispanlähteen koulun ympäristö on kamalan suttuinen. Ojissa alueen reunoilla maskeja lukemattomia määriä ja myös muita roskia. Olisiko aiheellista patistaa oppilaat siivoamaan jälkensä?

Häpeäpilkku

Minä olen myös sitä mieltä, että ei pilattaisi Kaarinan keskustaa täyttämällä sitä kerrostaloilla. Keskeiselle paikalle tulisi tehdä viihtyisä puisto, tori, jossa voisi välillä esim. vain istuskella ja katsella elämänmenoa.

Maarit

Viimeisimmässä Kaarina-lehdessä esiteltiin asuinalueiden kehittämiskohteita. Miksiköhän keskusta-alueen kolmesta vaihtoehdosta kaksi koski Kesämäkeä? Mielestäni yksi vaihtoehto olisi voinut koskea Hovirintaa.

Pallonheittelyseinä tai roskis myös Hovirintaan?

Kukkavaras jälleen Mustahaperon pihalla. Meillä valvontakamerat, joten ei kannata tulla uudestaan.

Sirkka Hollmén

Kenen tontti, mihin tarkoitukseen, Hovirinnassa Kärjen rantatien päässä? Onko minulla jokamiehenoikeus uida siitä hiekkarannasta vai onko tontti myyty yksinoikeudella mereen saakka?

Vesipeto

Vastaus Vesipedolle: Kysytty ranta ei ole jokamiehenoikeuden piirissä. Rantaviiva Hovirinnan uimarannan itäpuolella kuuluu yksityisiin pihapiireihin. Vasta näiden pihojen itäpuolella alkaa jälleen kaupungin virkistysalue.

Sami Kääriäinen, Kaarinan paikkatietopäällikkö

THL:n kannan mukaan myös yli 65-vuotias saa rokotteeksi jonkin muun kuin Astra Zenecan, jos haluaa. Onko THL:n mukainen kanta myös Kaarinassa käytössä? Olen 77 v. ja odotan toista rokotetta kesäkuussa. Haluaisin Pfizer Biontecin. Ykkönen oli Astra Zeneca.

Toivova