Tyrskähdetty: Hovirinnan veneet vaarassa, työntekijät eivät vastaa puhelimeen ja miksi omakotitaloissa ei liputeta

0

Hovirinnan veneet lähellä rantaa ovat vaarassa. Pikkupojat heittelevät isoja kiviä, niitä kun on sopivasti tyrkyllä. Lukittu porttikaan ei estä laitureille ja veneille pääsyä. Hyvin näkyi onnistuvan sivusta meno laiturille.

Veneilijä

Mitä kuuluu Hovirinnan rantasaunaprojektille? Tuleeko lukittavia kaappeja? Välipala kahvin tai oluen kanssa olisi makoisaa, vaan mihin saisi kukkaron ja kotiavaimen? Jos uusi sauna ei valmistu täksi kesäksi, vanhakin palvelee vallan hyvin, varsinkin jos eläkekerhot voivat varata entiseen tapaan kerran viikossa parituntiset miehille ja naisille.

Vesipeto

Kiitos Tuula Purmoselle kaikista niistä ihastuttavista kuvista, joita hän on meille tarjonnut!

Iloinen lukija

Koskahan kaupunki saisi hankittua valkoista maalia, jolla voisi maalata keskusta-alueen katuihin 40 km/h-nopeusrajoitukset? Pakkasetkaan eivät enää estä. Liikennemerkeillä asia on huonosti informoitu. Aina joku tietämätön roikkuu auton takapuskurissa.

Piispanristille asti

On se ihmeellistä, että Hovirinnan ranta-alueelle ei saada lisää penkkejä, vaikka tilaa olisi. Virkahenkilön vastaus on, että uimarannan pitkällä puupenkilläkin voi istua. Niin voi juu, jos haluaa vaikuttaa uimapukuisten ihmisten tirkistelijältä!

Mieshenkilö

6–8-kerroksinen talo peittämään koko keskustan? Kaunis Kaarina-talokin jäisi jättiläisen jalkoihin ja pimentoon. Mihin ovat unohtuneet tori sekä pieni hengittävä puistikko ,joiden piti olla valmiina tänä vuonna?

Kaarina-talolle sopivampaa ympäristöä kaipaava

Kaarinan asukkaat maksavat kaupungin virkamiesten palkat. Nykytekniikka tekee helpoksi laittaa puhelimeen viestin, koska on tavoitettavissa tai voi vaikka soittaa takaisin. Turhauttaa soittaa vastaamattomia puheluita.

Parempaa palvelua

Littoisissa on paljon omakotitaloja, joiden pihalla on lipputanko, joka useimpina liputuspäivinä on tyhjä. Kaatuneiden muistopäivänäkään ei juuri kukaan yksityinen liputtanut! Miksi näin?

Tali-Ihantalan sankarin tytär