Tyrskähdetty: Tuorlassa muoveja pitkin peltoja ja Kaarinaan tarvitaan löytötavaratoimisto

0

Tuorlan pelloilla, pyöröpaalien säilytyspaikoilla, on muoveja pitkin peltoja ja ojia. Tuskin tekee hyvää naudan pötsissä. Heti siivoamaan!

Suivaantunut

Kaarinaan tarvitaan löytötavaratoimisto. Ihmiset vievät nyt löytämiään tavaroita vähän sinne ja tänne. Eivät kaikki pääse viemään löytämiään esineitä Kaarinasta Turun poliisilaitokselle, ja tavaran omistajan pitää kovalla vaivalla hakea omansa sieltä. Tulisiko jollekulle hyvää ideaa tästä? Pian uimarannallekin jää tavaraa, kun kelit lämpenevät.

Ihmettelijä

THL:n tiedote kertoo, että mikäli Astra Zenecan rokotetta saanut henkilö ei halua ottaa toista Astra Zenecan rokoteannosta, hän voi halutessaan saada mRNA-rokotteen. Enää ei siis yli 65-vuotiaan ole pakko kakkospistokseksi hyväksyä Astra Zenecaa. Tilanne on muuttunut, koska riskiryhmät on pääosin rokotettu ja mRNA-rokotteita on paremmin saatavilla. Kerronko rokotuspaikalla, etten halua Astra Zenecaa vai kerronko sen etukäteen terveyskeskukseen?

77-vuotias