Elomaan avausvoitto käden ulottuvilla

0
Erika Elomaa oli uransa viidennessä lähdössä lähempänä voittoa kuin milloinkaan, mutta maalisuoran loppupuolella Bello Ragazzo laukkasi johtopaikalta.

Kaarinalainen Erika Elomaa oli raviohjastajana niin lähellä ensimmäistä voittoaan kuin olla ja saattaa. Kokemäen juhannuslauantaina hän johti lämminveristen ryhmäajoa maalisuoran loppupuolelle saakka lietolaisen Bit Better Stablen viisivuotiaalla Bello Ragazzolla.

Kuskin ja valmentaja Pertti Isotalon harmiksi ruuna hypähti muutama kymmenen metriä ennen maalipaalua laukalle ja tuli hylättynä ensimmäisenä maaliin ajalla 18,0a. Toisena maaliin tullut Sami Sandbergin Skyfall Sofie (18,2a) julistettiin voittajaksi.

Kaarinaan tuli Kokemäeltä kaksi voittoa. Ensimmäisen ratsasti montélähdössä Miisa Pulkkanen Carlos Kriosilla (21,8), ja toisen ajoi edelliskisan tapaan Patri Filatoff Orvar Iverillä (16,8a).