Harvaluodon rannalle tulossa frisbeegolfrata

0
Kaarinassa on ennestään 18-väyläinen frisbeegolfrata Nunnan kerhotalon läheisyydessä ja 12-väyläinen rata Keskurilla. Lisäksi on pienempiä ratoja koulujen läheisyydessä.

Harvaluodon uimarannan alueelle on tulossa frisbeegolfrata. Asia sai alkunsa Arttu Ylikosken tekemästä kuntalaisaloitteesta, jossa toivottiin Harvaluodon uimarannalle frisbeegolfkoreja.

Kaupunki piti ehdotusta toteuttamiskelpoisena, kunhan rata suunnitellaan niin, ettei se vaaranna uimareita ja muita rannan käyttäjiä. Liikunta- ja viherpalvelut on kehittänyt Harvaluodon uimaranta- ja leirialuetta tuomalla rantaan uusia leikkivälineitä ja kuntolaitteen. Lisäksi syksyllä uusitaan myös alueen uimalaituri.

Tekninen lautakunta hyväksyi esityksen, jonka mukaan uuden frisbeegolfradan suunnittelu ja toteutus annetaan liikunta- ja viherpalveluiden tehtäväksi. Tavoitteena on, että rata valmistuu viimeistään vuoden 2022 aikana.

Kaarinassa on ennestään 18-väyläinen frisbeegolfrata Nunnan kerhotalon läheisyydessä ja 12-väyläinen rata Keskurin alueella. 5-6-väyläisiä ratoja on Auranlaakson, Kotimäen, Valkeavuoren, Hovirinnan, Piispanlähteen sekä Piikkiön yhtenäiskoulun alueella.