Kaarinan uimahalliin ei pääse heinäkuussa

0
Kaarinan uimahallia laajennettiin edellisen peruskorjauksen yhteydessä 20 vuotta sitten.

Kaarinan uimahalli sulkee ovensa heinäkuuksi, siitä huolimatta, että uimahalli oli talvikaudella pitkään kiinni koronaviruksen vuoksi ja todennäköisesti halli suljetaan taas vuodenvaihteen jälkeen, kun hallia aletaan remontoida.

Uimahallin pitämistä tänä kesänä auki on toivottu, mutta liikuntapäällikkö Tapio Svärd vastasi Kaarinan tekniselle lautakunnalle, että toivetta ei voida toteuttaa.

Kesäisin uimahallissa tehdään vedenkäsittelylaitteiston huoltotöitä. Tänä kesänä vaihdetaan myös allasvedet, mikä täytyy tehdä joka toinen vuosi. Lisäksi tänä kesänä uimahallissa tutkitaan altaiden betonirakennetta tulevaa remonttia varten. Siivoussopimusta yrityksen kanssa ei voi helposti muuttaa ja henkilökuntakin on kesälomalla.

Myös uimahallin kuntosali on kiinni. Sen sijaan Pontelan kuntosali Piikkiössä on auki koko kesän, mikäli koronaedemia sallii. Keskusliikuntapuiston kuntosali pysyy todennäköisesti auki, kentän remontista huolimatta.

Kaarinan uimahalli ja Littoisten monitoimitalon kuntosali kiinni 25.6.–8.8.