Kaarinassa juhannusta juhlittiin pääosin rauhallisesti

0

Juhannusta vietettiin Kaarinassa poliisin näkökulmasta suhteellisen rauhallisissa tunnelmissa. Suurin osa juhannuksen tehtävistä Kaarinassa oli viestintäasiantuntija Katri Kurkelan mukaan liikennetehtäviä. Lisäksi poliisi sai muutamia häiriöilmoituksia metelistä.

Sosiaalisessa mediassa ihmetystä herätti Kuusiston linnanraunioille leiriytyneet telttailijat, jotka silminnäkijöiden mukaan olivat humalassa ja metelöivät muinaismuistoalueella. Poliisi ei ollut saanut yhtään ilmoitusta Kuusiston linnanraunioilta.

Lounais-Suomen poliisilla oli odotetusti kiireinen juhannus. Hyvää on toistaiseksi ollut se, ettei yhden tapon yrityksen lisäksi muita ihmishenkiä tai vakavia loukkaantumisia vaatineita onnettomuuksia eikä rikoksia ole tullut tällä alueella poliisin tietoon. Valitettavin tapahtuma oli Taivassalossa tapahtunut ihmisen hukkuminen.

Eniten poliisi joutui suorittamaan tehtäviä Turussa Aurajoen rannassa, joka oli aika ajoin hyvinkin levoton. Ravintoloiden pidentynyt aukiolo aiheutti taas pitkästä aikaa sen, että ihmiset viihtyivät keskustoissa aamuun saakka ja viimeiset yön juhlinnan aiheuttamat tehtävät hoidettiin poliisin aamuvuoron toimesta.