Kuumat kisat Piikkiössä

0
Kehityksen juoksijat T13 60 m:llä (vas.) Aino Ivaldi, Linda Ojala ja Aada Myllymaa.

Kehityksen aluekisat käytiin Piikkiössä lähes 30 asteen kuumuudessa 22.6. Osallistujia oli kentän kokoon nähden sopiva määrä, 59, joilla lajisuorituksia 134. Runsaimmin osanottajia oli 9-vuotiaissa pojissa ja 11-vuotiaissa tytöissä.

Piikkiöläisseurojen välisiä tiukkoja kamppailuja saatiin seurata, kun Kehityksen lisäksi Karhun urheilijat kisasivat noin 30 vuoden tauon jälkeen. Kehityksen Oiva Brodkin voitti P7 kolme lajia ja T7-sarjassa Kehityksen Neelia Huhtala ja Karhun Ingrid Perheentupa olivat parhaimpien joukossa.

9-vuotiaiden sarjassa Kehityksen Atte Nylund oli kuulassa kolmas. P11-sarjassa Karhun Sebastian Virta juoksi vakuuttavan tasaisesti 1000 metriä voittaen kisan ja oli 60m:llä kolmas. Kehityksen Eliel Huhtala puolestaan oli mitaleilla 60m:llä ja korkeudessa. Kehityksen Onni Rimpeläinen juoksi pronssia P11 1000m:llä. T13-sarjassa Kehityksen Aino Ivaldi otti kolmessa lajissa voitot ja Linda Ojala hopeaa kahdessa lajissa, kun vastaavasti P13-sarjassa Karhun urheilijat Einar Koivisto , Arthur Lagerlöf ja Aksel Tanttu saalistivat yhteensä kuusi mitalia 60m:llä, pituudessa ja kuulassa. Kehityksen Annika Uusiperhe voitti N17 korkeuden.