Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

 

Ke 2.6.

Avoin Puntari keskiviikkoisin klo 10–12. Tule kahville, keskustelemaan sekä kohtaamaan (Pyhän Katariinan tie 7). Järj. Kaarinan kansalaistoiminnan keskus.

To 3.6.

Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 keskurin Puuha-areenalla. Maksuton. Syksyyn asti. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Toiminnallinen treeni torstaisin klo 18.30–19.30 Piispanlähteen yläkoulun pihalla. Mukaan jumppa-alusta ja juomapullo. Osallistumisrajoitusten takia mukaan pääsee 20 osallistujaa saapumisjärjestyksessä. Maksullinen. 15.7. asti. Järj. Kaarinan Voimistelijat.

Su 6.6.

Työnäytöksiä nauhankudonnasta pienillä kangaspuilla klo 13–19 Kuusiston Taidekartanossa. Kutojana Margit Sanaksenaho. Järj. Turun seudun Luonnonvärjäriryhmä Matarat.

Ma 7.6.

Aamu-asahi maanantaisin klo 10–11 Pyhän Katariinan puistossa (Kaarina-talon vieressä). Asahi on itämaisista lajeista vaikutteita saanut terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikille. Liikkeet tehdään seisten. Asahin yhteydessä saa viikon kulttuurivinkin. Mukaan pääsee 20 ensimmäistä osallistujaa. Järj. Kaarinan kaupunki.

Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Kesän loppuun. Järj. Kaarinan Kulkijat.

To 10.6.

Linnanraunioiden iltaopastus klo 18–19. Kesän ajan kerran kuukaudessa Kaarinan oppaiden vetäminä. Varmista paikkasi kierrokselle ilmoittautumalla. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta osoitteesta kaarina.fi/tapahtumat. Lähtö kierrokselle Vartijantuvalta.

Useina päivinä

Leikkipuistojumppaa tiistaisin klo 17 Piikkiön keskuspuistossa ja klo 18.30 Hovirinnan rantapuistossa, torstaisin klo 10 Hovirinnan rantapuistossa. Ohjattua jumppaa aikuisille lasten leikkiessä puistossa. Voi osallistua myös ilman lasta. Järj. Kaarinan kaupunki.

SPR Lähitupa maanantaista torstaihin klo 11–13 (Pehtorinkatu 2C). Tule kahvittelemaan ja jutustelemaan. Kerhossa käytössä käsidesi ja maskit.

Taidenäyttelyt kesäkuussa. Kaarina-talossa VELMUn ja Kaarinan ympäristönsuojelun Meren aarteet -valokuvanäyttely sekä Hannu Soonin Kenttien laidalta ja maisemakuvat. Mökki Galleriassa Mari Siimarin Aikomuksia aika-avaruudesta. Kuusiston Taidekartanossa Värinkeittäjän paljastuksia. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Vesi.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.