Menomono

0

 

Ke 9.6.

Avoin Puntari keskiviikkoisin klo 10–12. Tule kahville, keskustelemaan sekä kohtaamaan (Pyhän Katariinan tie 7). Järj. Kaarinan kansalaistoiminnan keskus.

Liikuntatapahtuma eläkeläisille kuutena peräkkäisenä keskiviikkona klo 11 Piikkiön yhtenäiskoulun alakentällä (Koulutie 2). Avoin ja maksuton kaikille. Vetäjänä Heli Väinölä. Järj. Piikkiön SDP

To 10.6.

Opastettu kierros Ravattulan Ristimäelle klo 18. Järj. Piikkiön kokoomus. Kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen piikkion.kokoomus@gmail.com

Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 keskurin Puuha-areenalla. Maksuton. Syksyyn asti. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Toiminnallinen treeni torstaisin klo 18.30–19.30 Piispanlähteen yläkoulun pihalla. Mukaan jumppa-alusta ja juomapullo. Osallistumisrajoitusten takia mukaan pääsee 20 osallistujaa saapumisjärjestyksessä. Maksullinen. 15.7. asti. Järj. Kaarinan Voimistelijat.

Linnanraunioiden iltaopastus torstaina klo 18–19 Kaarinan oppaiden vetämänä. Varmista paikkasi kierrokselle ilmoittautumalla. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta osoitteesta kaarina.fi/tapahtumat. Lähtö kierrokselle Vartijantuvalta.

Opi sauvakävelyn tekniikka torstaisin (24.6. asti) klo 10–11. Lähtö Kaarinan uimahallin pihalta. Sauvoja saa lainaksi. Maksuton. Järj. Kaarinan kaupunki.

La 12.6.

Rap-työpaja verkossa klo 13–15. MC Kajon työpajassa tutustutaan räppäämisen perusteisiin, kuten rimmaamiseen, rytmittämiseen ja ilmaisuun. Lisäksi perehdytään, mitä on freestyle rap ja miten sitä voi harjoitella. Sopii niin aloitteleville kuin myös kokeneemmille kynäniekoille. Maksuton. Ilmoittautumislinkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta osoitteesta kaarina.fi/tapahtumat. Järj. Kaarinan kaupunki.

Työnäytöksiä nauhankudonnasta pienillä kangaspuilla klo 13–19 Kuusiston Taidekartanossa. Kutojana Margit Sanaksenaho. Järj. Turun seudun Luonnonvärjäriryhmä Matarat.

Su 13.6.

Akvarellimaalausta luonnoväreillä -työnäytöksiä Kuusiston Taidekartanossa klo 13–19. Iza Mikkelsson maalaa luonnonvärjäyksellä toteutetuin akvarellivärein. Maksuton. Järj. Turun seudun Luonnonvärjäriryhmä Matarat

Ma 14.6.

Aamu-asahi maanantaisin klo 10–11 Pyhän Katariinan puistossa (Kaarina-talon vieressä). Asahi on itämaisista lajeista vaikutteita saanut terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikille. Liikkeet tehdään seisten. Asahin yhteydessä saa viikon kulttuurivinkin. Mukaan pääsee 20 ensimmäistä osallistujaa. Järj. Kaarinan kaupunki.

Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Kesän loppuun. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Ti 15.6.

Ulkokuntolaiteopastus tiistaisin (22.6. asti) klo 9–10 Hovirinnan rantapuistossa. Opastetaan käyttämään Hovirinnan rantapuiston ulkokuntoilulaitteita. Maksuton. Järj. Kaarinan kaupunki.

Puistojumppaa tiistaisin klo 19–20 Keskusurheilupuiston takakentällä (3.8. asti). Mukaan jumppa-alusta ja juomapullo. Maksullinen. Järj. Kaarinan Voimistelijat

Useina päivinä

Leikkipuistojumppaa tiistaisin klo 17 Piikkiön keskuspuistossa ja klo 18.30 Hovirinnan rantapuistossa, torstaisin klo 10 Hovirinnan rantapuistossa. Ohjattua jumppaa aikuisille lasten leikkiessä puistossa. Voi osallistua myös ilman lasta. Järj. Kaarinan kaupunki.

SPR Lähitupa maanantaista torstaihin klo 11–13 (Pehtorinkatu 2C). Tule kahvittelemaan ja jutustelemaan. Kerhossa käytössä käsidesi ja maskit.

Taidenäyttelyt kesäkuussa. Kaarina-talossa VELMUn ja Kaarinan ympäristönsuojelun Meren aarteet -valokuvanäyttely sekä Hannu Soonin Kenttien laidalta ja maisemakuvat . Mökki Galleriassa Mari Siimarin Aikomuksia aika-avaruudesta . Kuusiston Taidekartanossa Värinkeittäjän paljastuksia . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Vesi .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.