Pahimus: Juhannus­simulaattori

0

Juhannus lähestyy, eikä ole mökkiä minne mennä? Ei hätää, Pahimus on keksinyt keinon, jolla kotiinsa saa aitoa mökkijuhannuksen tuntua.

Mökkilomalle lähdetään kaupan kautta, joten suuntaa ensin lähimpään markettiin. Kauppaan kannattaa mennä torstaina neljän maissa, jotta juhannusruuhkan tuntu on autenttinen. Suuntaa sitten täyden autokuorman kautta kotiin, mutta jää istumaan parkkipaikalle pariksi tunniksi ja kuvittele olevasi lossijonossa. Käske takapenkille omat tai naapurin lapset kärttämään puolen minuutin välein ”milloinollaanperillää”. Kun takakontissa odottavat jäätelöt ovat sulaneet, mansikat muhjaantuneet ja kalja lämmennyt, voit siirtyä sisätiloihin.

Kotona suuntaa suoraan vaatteet päällä jääkylmään suihkuun. Tällä simuloidaan aitoa juhannuksen kaatosadetta tai putoamista veneestä mereen. Seuraavaksi pistele neulalla ihosi täyteen pistoja ja sivele niille jotain allergisoivaa voidetta, jotta ”hyttysenpistot” kutisevat aidolla tavalla koko juhannusviikonlopun ajan.

Lopuksi käy keräämässä niityllä alasti seitsemän kukkaa tyynyn alle. Jos et saa elämänkumppania, niin ainakin borrelioosin.