Pahimus: Perunoiden Big Brother

0

Laitilassa on keksitty täysin uudenlainen tosi-tv-formaatti. Varhaisperuna-Livessä seurataan varhaisperunan kasvamista reaaliajassa. Siis vähän niin kuin perunoiden Big Brother, mutta ilman kiusallisia seksikohtauksia!

Varhaisperunoita kuvataan 24/7 aina perunoiden nostoon asti, jotta kuluttajat saavat reaaliaikaista tietoa perunoiden kypsymisestä. Saattaapa lähetykseen eksyä myös peltotöissä olevia työntekijöitä, tilan isäntä vinkkaa. Pahimus ei tiedä, miten ikinä malttaa mennä nukkumaan?!

Viime viikolla livelähetyksessä näkyi muutama ötökkä, joku etäisesti perhosta muistuttava ja yksi lintu, mutta niin kaukana, että lajista on paha mennä sanomaan mitään. Perunat vaikuttivat olevan melko kypsiä kuvaamiseen ja varoivat paljastamasta mitään. Ilmeisesti taannoisen tosi-tv-kohun seurauksena ne ovat tietoisia, että kaikkea kuvattua materiaalia voidaan käyttää häikäilemättä hyväksi.

Varhaisperunoiden satokauden jälkeen voitaisiin siirtyä sujuvasti sinilevä-Liveen. Sinilevä-Livessä kamera suunnattaisiin kohti veden pintaa, jotta ihmiset voisivat reaaliajassa tarkistaa, onko uimavesi puhdasta.

Talviaikana tosi-tv:n fanit voitaisiin vangita arkisto-Liven ääreen. Siinä seurattaisiin papereiden kellastumista ja haurastumista reaaliajassa. Ensimmäisiä juonenkäänteitä on odotettavissa 50 vuoden päästä.