Petra Kaukoranta siirtyy liiketoimintajohtajaksi

0
Fysi Partners Finland Oy on valinnut uudeksi liiketoimintajohtajakseen kaarinalaisesta Relaxionista tutun yrittäjän ja fysioterapeutin Petra Kaukorannan.

Fysi Partners Finland Oy on valinnut uudeksi liiketoimintajohtajakseen kaarinalaisesta Relaxionista tutun yrittäjän ja fysioterapeutin Petra Kaukorannan . Kaukoranta aloittaa uudessa tehtävässä elokuun alussa. Hän on toiminut aiemmin Fysi Partnersin neuvonantajana, toimitusjohtajana perheyritys FysioSporttiksessa sekä hallituksen puheenjohtajana Relaxion Oy:ssä.

Fysi Partners Finland Oy (FPF) on valtakunnallinen verkostoyritys, jonka OmaFysio-klinikoiden verkostoon kuuluu noin 500 fysioterapia ja kuntoutusyritystä. Fysi Partners hoitaa verkoston yritysten isoja, usein valtakunnallisia asiakkuuksia.

– Olen todella ylpeä mahdollisuudesta kehittää kuntoutuksen alaa ja yrittäjyyttä liiketoimintajohtajana Fysi Partnersin upeassa yrittäjäverkostossa. Haluan auttaa suomalaisia pienyrittäjiä kovenevassa kilpailuissa, Kaukoranta sanoo.

Kaukoranta lopetti työnsä Relaxionissa toukokuun lopussa. Hän kertoo jatkavansa kuitenkin edelleen ikäihmisille Kaarinassa palveluita tarjoavan palvelukumppanuusverkosto Seniorikaaren palvelujohtajana.