Tyrskähdetty: Hurjastelevat mopoilijat, eläinten ruokinta kirkon takana ja mitä tapahtuu Kuovinkadun toimintakeskukselle?

0

Nuorten mopoilijoiden huono käytös piispanlähteen yläkoululla! Pihat suditaan, ajetaan järisyttävää ylinopeutta, eikä varota kävelijöitä. Vieressä asuville ikävä mekkala mopoista sekä bassojumputuksesta. Toivottavasti tavoittaa jonkun asianomaisen.

Kyllästynyt

Joku käy ruokkimassa Hovirinnan kirkon takana olevassa metsikössä lintuja ja oravia. Puiden seassa näkyy isoja kasoja leivänmuruja, jotka ikävä kyllä houkuttelee paikalle rottia ja muita jyrsijöitä. Onko eläinten ruokkiminen kaupungin mailla edes luvallista? Linnut löytävät kesällä ruokaa ilman ruokkimistakin.

Koiranulkoiluttaja

Olen seurannut, että Kuovinkadun toimintakeskukseen tehtiin syksyllä sisäremonttia. Onko siihen suunniteltu jotain vai pysyykö jatkossakin tyhjillään? Jos siihen ei tule mitään, niin miksi se tehtiin?

Asukas Piispanristiltä

Kuka tietää, mikä puhelu minulle on yrittänyt soittaa? Kännyn näytössä luki tuntematon numero. Ei siis minulle vieras numero. Soitin takaisin. Vastaaja ilmoitti, ettei numero ole käytössä. Olenko huijausyrityksen kohde?

Mummo

Olen solmussa, jota en osaa avata. Toimenpide TYKSissä edellyttää laboratoriokokeita. Kysyin, voinko TyksLabin sijaan mennä Kaarinan terveyskeskuksen laboratorioon. Kyllä voin, jos minulla on tieto, mitä kokeita kuuluu ottaa. Sitä tietoa minulla ei ole, sen tietää vain TYKSin lääkäri. Onko Kaarinan terveyskeskuksen tietokanta yhteydessä TYKSin sairaalatoimintojen kanssa molempiin suuntiin niin, että sairaala näkee terveyskeskuksen labratulokseni ja terveyskeskuksen laboratorio näkee mitä kokeita TYKSin lääkäri on määrännyt?

Pipi

Vastauksia Tyrskähdyksiin

Kuovinkadun toimintakeskukseen ei ole tehty sisäremonttia, vaan se on vuodenvaihteessa siivottu ja paikkamaalattu vuokrattavaan kuntoon.

Kiinteistön omistaa Koy Kaarinan Palvelukiinteistöt, joka on Kaarina kaupungin omistuksessa. Tiloihin ei ole toistaiseksi löytynyt vuokralaista.

PalvelupäällikköHeidi Paju

Vastaus Tyrskähdykseen laboratoriokokeista

Kaarinan laboratorio näkee Tyksin lääkärin määräämät laboratoriokokeet Tyksin tietojärjestelmästä, jos potilas on antanut tähän suostumuksensa. Laboratorio ottaa kokeet ja lähettää ne tutkittavaksi Tyksiin.

Tiimivastaava, laboratoriohoitaja Heta Manner