Tyrskähdetty: Kaarina-taloon löytötavaratoimisto ja Piikkiöön petanquekenttä

0

Hyvät päättäjät, kun aloitatte rakentaa Koroistenkujan puistoa, niin sen käytön lisäämiseksi olisi vallan ihanaa saada sinne kunnollinen petanquekenttä. Alueella asuu suuri joukko peliä harrastavia, varsinkin eläkeläisiä. Miten ihanaa olisi pelata puiston varjoissa hienoa peliä, joka antaa liikunnan riemua meille 70+ -ihmisille. Tämä olisi parasta antia kaupungin puolelta meille vielä liikkumaan pystyville.

Piikkiön Eläkeläiset Juhani Helin ja Ilkka Ekman

Uudessa Kaarina-lehdessä oli hämmästyttävän paljon piikkiöläistä kiinnostavia juttuja, kiitos niistä! Suunnistusaiheinen juttu tosin kaipaisi pientä viilausta: Piikkiön Paavola, Piikkiön Tuorla, Pappilantie Piikkiössä ja Piikkiön Harvaluoto.

Piikkiön Piikkiöstä

Jo 18 päivää toisesta rokoteannoksesta, mutta rokotustodistusta ei ole vieläkään saatavilla. Mistähän viive johtuu? Onkohan muut jo saaneet?

Ihmettelevä

Kaarinaan ehdotettiin perustettavaksi löytötavaratoimistoa, johon voisi palauttaa löydetyt tavarat. Ehdotan Yhteispalvelupistettä Kaarina-talossa. Se on keskeisellä paikalla ja helppo asioida.

Löytäjä

On se vaan kumma, että Hovirinnan puistoa ja uimarantaa edelleen terrorisoidaan. Huutoa on kuin sikaa tapettaisiin ja roskat ei osu roskiksiin. Pitää varmaan vaihtaa maisemaa.

Kaarina on vihreä kaatopaikka

Mikä Piikkiössä mättää, kun äänestysalueen ääniä oli laskettu 0% klo 22.00? Monella muulla Kaarinan äänestysalueella oli laskettu jo kaikki äänet.

Väinö

Suomessa koronarokotustiedot välitetään omakantaan pääosin viidessä päivässä. Yli 90%:a rokotustiedoista on Omakannassa. Kaarinalaisten helmikuunkaan tietoja ei ole toimitettu Omakantaan. Mikä mättää?​

Muuten tyytyväinen kaarinalainen