Tyrskähdetty: Kukkavaras iski jälleen ja kuka maksaa uimahallin laajentamisen?

0

Kukkavaras iski jälleen! Mustahaperon pihapiiristä vietiin torstain vastaisena yönä painava kukkaruukku kukkineen sekä pienempi kukkakori.

Sirkka Hollmén

Järkytyin lukiessani Kaarinan kaavoituskatsausta kaupungin tiedotuslehdestä. Miksi laajennusosat ahdetaan Piispanlähteen yläkoulun nykyiselle postimerkin kokoiselle tontille? Piha-alueet ovat kovassa käytössä ja Marsukatu on jo nyt jatkuvasti tukossa pysäköidyistä autoista kieltomerkistä huolimatta. Ympärillä olisi peltoa silmänkantamattomiin.

Iloinen veronmaksaja

Tosi hyvää palvelua Kaarinan Osuuspankissa torstaina 18.5. kello 15. Kiitos ja hyvää kesää ko. virkailijalle.

Äiti ja tytär

Miksi Kaarinassa rokotemerkin vaihtaminen on niin hankalaa, jos on saanut ensimmäisen rokotteen Astra Zenecalla? Turussa vanhaa aikaa ei tarvitse perua, ja voit pyytää rokottajalta, että hän vaihtaa rokotteesi vasta Messukeskuksella.

Piteneekö rokoteväli?

Rakkaan uimahallin peruskorjaus lähestyy. Neuvoja satelee: samalla kannattaa laajentaminen! Uimahallin peruskorjaamisen ja laajentamisen maksumiehiä etsin. Nostetaanko veroäyriä, tuplataanko käyntimaksut? Ei, ei, ei, otetaan rikkailta! Niin on parasta, kamreeri laskekoon, montako rikasta Kaarinassa on ja montako metriä laajentamista sillä rahalla saa. Itse en anna.

Hannu Hanhi