Viimeinen kilpailu vanhalla keskurilla – Yleisurheiluviikko aloitti Uran kesäkauden

0
Pihla Heimo palkittiin vuoden lupaavana korkeushyppääjänä.

Kaarinan Ura järjesti viime viikolla yleisurheiluviikon. Se oli osa valtakunnallista Suomen Urheiluliiton organisoimaa tapahtumaa, jolla käynnistettiin yleisurheilukesä.

Viikko piti sisällään muun muassa Valkeavuoren koulussa pidetyn yleisurheilutapahtuman, kaikkien ikäryhmien normaalit harjoitukset sekä Kaarinassa pidetyn aluekilpailun, johon otti osaa toistasataa urheilijaa.

Kilpailussa tehtiin pituushypyn uusi Suomen ennätys.

– Tämä oli viimeinen kilpailu vanhalla kentällä, sillä kenttä menee remonttiin ja toiminta uusitulla kentällä jatkuu taas syyskuun alussa, Kaarinan Uran yleisurheilun puheenjohtaja Vesa Voutilainen sanoo.

Uran yleisurheilulle viikon tärkein tapahtuma oli Kaarinan keskuskentällä toukokuun lopussa pidetty kevättapahtuma.

– Koronavuosi on ollut seuralle ja sen urheilijoille varsin harmillinen. Harrastukset ja monet tapahtumat on jouduttu perumaan. Tästä syystä halusimme nyt järjestää tällaisen kesän aloittajaisviikon, joka toimii myös tsemppinä tulevalle kesäkaudelle, Voutilainen kertoo.

Tapahtumassa palkittiin seuran viime vuonna menestyneitä ja ansioituneita urheilijoita.

 

Voutilainen kertoo, että viime vuosi oli jälleen Kaarinan Uralle varsin menestyksekäs: urheilijat saavuttivat SM-mitaleja ja useita Suomen kärkituloksia omissa ikäluokissaan. Lähes jokainen urheilija saavutti viime kaudella omia ennätyksiä ja useat ylittivät myös tasorajoja.

 

Kevättapahtumassa urheilijavieraana oli korkeushypyn Suomen mestari Heta Tuuri. Hän kertoi omasta urastaan urheilijana ja matkastaan Suomen huipulle. Hän muistutti nuoria urheilijoita siitä, että menestyminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja rakkautta lajiin. Tuuri oli mukana myös palkintojen jaossa ja toivottamassa tsemppiä Uran nuorille urheilijoille.