Virkkula jäi tietoisesti taka-alalle

0
SDP:n vaalivalvojaisissa tuloksia jännittämässä Arto Elo (ylärivi), Riitta-Liisa Lehtonen, Marjukka Viljanen, Sari Hukkanen,Timo Virkkula (edessä vas.), Jere Järvinen, Tuula Törnblom, Anitta Aaltonen, Ismo Reunamo, Kari Nikkonen ja Esko Koivisto.

Niina Alho oli SDP:n ääniharava Kaarinassa 409 äänellä. Hän sanoo olevansa tyytyväinen myös puolueen tulokseen, vaikka demarit menetti yhden paikan.

– Meillä lopetti kuitenkin kolme istuvaa valtuutettua, ja siihen nähden tulos oli hyvä ja hienosti kirittiin sitä kiinni. Meillä on paljon uusia nuoria, jotka saivat hyvin ääniä, Alho kertoo.

Istuvista valtuutetuista näissä vaaleissa ei ollut ehdolla Henrik Kosonen , Pekka Kaukonen , eikä valtuustoryhmän sihteerinä toiminut Mira Lönnqvist .

Ura Basketin toiminnanjohtaja Timo Virkkula sen sijaan oli ehdolla, mutta jäi varavaltuutetuksi 62 äänellä. Hän uskoo, että syynä oli hänen lähes olematon vaalikampanjansa.

– Käytännössä minulla ei ollut kampanjaa, ainoastaan yksi yhteismainos. Itse asiassa koin ongelmalliseksi sen, että olen ison seuran toiminnanjohtaja ja valtuustossa, siksi halusin jättäytyä taka-alalle. Jo silloin kun minut valittiin Ura Basketin toiminnanjohtajaksi luovuin valtuustoryhmän puheenjohtajan toimesta. Kaarinan kuntapolitiikka on niin repivää ja riitaista, etten halua, että seuraa ja politiikkaa sekoitetaan millään tavalla, Virkkula kommentoi.