Haitarimusiikkia ja kirppislöytöjä tiistaina Kaarinan torilla

0
Kaarinan torilla tapahtuu pitkästä aikaa. Arkistokuva vuodelta 2011.

Kaarinalaiset yhdistykset järjestävät yhteisvoimin toritapahtuman tiistaina 13. heinäkuuta. Kaarinan torilla kello 16–19 järjestettävässä tapahtumassa voi pistää tanssiksi, nauttia haitarimusiikista Timo Peuhkurin säestyksellä ja tehdä kirpputorilöytöjä. Ihmisillä on myös mahdollisuus tulla torille myymään omia tavaroitaan varaamalla kirpputoripöytä. Yhdistysten vapaaehtoisten voimin pidetään kahvipistettä, jonka tuotto käytetään Avoimen Puntarin toimintaan.

– Olemme aiempina vuosina pitäneet Avoimen Puntarin sisätiloissa hyvinvointitapahtumia hyvällä menestyksellä. Suunnittelukokouksessa oli itseni lisäksi neljän yhdistyksen edustajat mukana, mutta toivon vielä lisää osallistujia, järjestelyissä mukana oleva Tuula Törnblom kertoo.