Kaupunki ei perusta kuntosalia Piikkiöön

0
Piikkiön Pontelassa on kaupungin ylläpitämä, pieni kuntosali, jossa on muun muassa painonnostopenkkejä, jalkaprässi ja paljon rautaa.

Jos Piikkiöön halutaan kuntosali, täytyy löytää hankkeesta kiinnostunut yrittäjä tai yritys. Tätä mieltä on tekninen lautakunta, joka käsitteli Sami Elmerannan tekemää kuntalaisaloitetta. Elmeranta esitti, että kaupunki perustaisi Piikkiöön kuntosalin, joka palvelisi alueen kaikkia asukkaita.

Selvityksen mukaan kaupungilla ei ole resursseja uuden kuntosalin perustamiseen. Lähiaikojen tärkeimpänä investointina pidetään esteettömän kuntosalin toteuttamista Kaarinan terveyskeskuksen tiloihin.

Kaupungilla ei ole myöskään kuntosaliksi soveltuvia tiloja Piikkiössä. Liikuntapalvelut suunnitteli aikoinaan kuntosalia rakennettavaksi liikuntahallin alakertaan, mutta nykyisin kyseisissä tiloissa toimii liikunta- ja viherpalveluiden koneiden säilytys- ja huoltotilat sekä henkilöstön sosiaalitiloja.

Piikkiössä toimii tällä hetkellä Pontelan pieni kuntosali sosiaalitiloineen ja saunoineen, johon on myyty noin 35-40 kausikorttia.