Kesäkulkurit pysähtyy Kaarinassa

0
Kesäkulkurit eli Amanda Vuori ja Anniina Ukkonen tulevat 14. heinäkuuta esiintymään Hovirinnan rannalle.

Kesäkulkureiden tanssikiertue pysähtyy keskiviikkona 14. heinäkuuta Kaarinassa. Kesäkulkurit eli tanssitaiteilijat Amanda Vuori ja Anniina Ukkonen reissaavat teoksellaan Kotimaa Kiikarissa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa heinäkuun ajan.

Kesäkulkurit voi löytää tuttuun tapaan kuntien tapahtumissa, hoiva- ja päiväkotien pihoilla, kirjastojen ja museoiden ulkoalueilla, toripäivien yhteydessä ja asuintalojen sisäpihoilla. Kaarinassa tapahtumapaikkana on Hovirinnan rannan viereinen nurmialue. Esitykset ja työpajat järjestetään kello 11–13 ja 15–17.

Teos sopii koko perheelle sisältäen miimiä, juhannustansseja ja vauhdikkaita hetkiä kotimaan kesästä. Työpajassa katsojat pääsevät tulkitsemaan esityksessä koettua ja nähtyä suomalaisen musiikin tahtiin.

Kesäkulkurit on Läntinen tanssin aluekeskuksen kiertävä tanssiesitys- ja työpajakokonaisuus. Läntinen tanssin aluekeskus on Taiteen edistämiskeskuksen, Turun kaupungin ja Porin kaupungin tukema tanssin aluekeskus.