Lähteenmäkeen ei tule ulkokuntosalia

0
Topi Pärssinen teki kuntalaisaloitteen ulkokuntosalin perustamisesta Lähteenmäen puistoon. Kuva on maaliskuulta, jolloin hän taustoitti Kaarina-lehdelle aloitettaan.

Lähteenmäkeen ei rakenneta ulkokuntosalia ainakaan lähitulevaisuudessa. Ulkokuntosalin rakentamista oli esitetty kuntalaisaloitteessa, jonka allekirjoitti yli 70 ihmistä.

Teknisessä lautakunnassa esillä olleessa selvityksessä todetaan, että uuden ulkokuntoilupaikan rakentaminen maksaisi 10 000–100 000 euroa. Myöhemmin resursseja vaadittaisiin myös ulkokuntoilupaikan kunnossapitämiseen.

Kaarinassa on ulkokuntoiluvälineitä keskusliikuntapuistossa, Hovirinnan rantapuistossa, Kuusiston ja Rungon kouluilla, Kirismäen puistossa sekä Littoistenjärven rannalla. Keskusliikuntapuistoon valmistuu kesän aikana ensimmäinen ulkokuntosali- ja laitekokonaisuus, jossa on säädettäviä painopakkalaitteita.

Kaarinan liikunta- ja viherpalvelut ottaa kuitenkin Lähteenmäen ulkokuntosalin huomioon tulevissa suunnitelmissaan ja investointiesityksissään.