Sirkusta ja bollywoodia linnanraunioilla torstaina

0
Kuusiston piispanlinnan raunioita.

Torstai-illalla kannattaa käväistä Kuusiston piispanlinnan raunioilla. Raunioiden lisäksi katseltavana on sirkusta ja bollywoodia: kesäkeikkavuorossa ovat sirkustaiteilijat Fanni Silmunen ja Linda Kulmala sekä intialaisen tanssin ryhmä Nach Baliye Kollektiv.

Silmusen ja Kulmalan ohjelmassa on kesäinen hyvän mielen sirkusesitys, johon kuuluu muun muassa käsilläseisontaa, jongleerausta ja akrobatiaa. He ovat valmistuneet sirkustaiteilijoiksi Turun AMK:n Taideakatemiasta muutama vuosi sitten.

Nach Baliye Kollektiv on intialaiseen tanssiin, erityisesti bollywoodiin ja rajasthanilaiseen tanssiin erikoistunut tanssiryhmä, jonka esitykset ovat mukaansatempaavia ja täynnä riemua.

Tarkemmat tiedot kesäkeikasta löytyvät esimerkiksi Kaarina-lehden

Menomonosta.