Tulevien ekaluokkalaisten kesäkerhossa vielä vapaita paikkoja

0

Kaarinan seurakunta on pikavauhtia järjestänyt ekaluokalle meneville kesäkerhon, joka pidetään viimeisellä viikolla ennen koulujen alkua. Vanhemmat olivat pyydelleet kerhoa, mutta tieto mahdollisuudesta ei kuitenkaan ole saavuttanut perheitä, kertoo seurakunnan uusi nuorisotyöntekijä Anette Wikström .

Hänen mukaansa tärkeintä tässä kerhossa on yhdessä tekemisen riemu ja viimeisistä lomapäivistä nauttiminen. Tarkoituksena on tehdä lasten itsensä näköinen kerho, joten ilmoittautumisvaiheessa seurakunta kyselee juuri kyseisen lapsen kiinnostuksen kohteista.

Tulevien ekaluokkalaisten kesäkerho on maksullinen, ja se pidetään arkisin 4.–10.8. kello 10–15 Poikluoman seurakuntatalolla, tarpeen mukaan kello 8.30–16. Päivän aikana lapsi saa lounaan. Mukaan saa ottaa omia eväitä, joita voi säilyttää jääkaapissa.

Kerhoon voi ilmoittautua 28.7. saakka osoitteessa www.lyyti.in/tulevatekalklaiset2021.