Tyrskähdetty: harjasin itse hiekoitussepelit, kiitos rokotuksesta ja miksi peurojen ruokkiminen sallitaan

0

Talven hiekoitussepeliä oli meidänkin lähellä pyörätiellä pahassa mutkassa vielä kesäkuussa, joten otin harjan ja kävin itse harjaamassa ne pois. Näin voisivat muutkin tehdä. Saa hyvää liikuntaa samalla. Samoin on talvella lumien kanssa. Itsekin voi käydä lapioimassa, eikä vain valittaa.

Omatoiminen

Mallaskadun pysäköinti: politikot väittävät, että ei tarvita pysäköinninvalvojaa Kaarinaan, kyllä poliisi kuulemma hoitaa. Silti koko Mallaskadun loppupää on parkissa autoja. Eivät kuskit tunne liikennemerkkejä tai ovat varmaan kortittomia.

Ihmettelevä

Mopopojista: ilmeisesti on mukavaa, kun takapuolen alla jokin pärisee. Ongelma on jatkunut jo pitkään. Yöllä ja päivällä päristellään. Vanhemmat eivät välitä. Vaakunatiellä ajetaan ylinopeutta myös autoilla. Nuoret kuvittelevat olevansa kuolemattomia. Ruumishuoneella ja pyörätuoleissa näkee heitä – ja viattomia sivullisia. Herätetöyssyt ja peltipoliisi ovat hyviä ongelman hoitotapoja. Ottakaa yhteyttä kunnan valtuutettuunne ja kaupunginjohtajaan.

Hanaa

Ei kai se ole mikään ihme, että Kuusistossa on paljon punkkeja, sillä saari on täynnä peurojen ruokintapaikkoja, joita ylläpitävät metsästysseurat. On se kummallista, että tälläinen sallitaan. Yhteiskuntaa sitten vaaditaan maksamaan punkkirokotteita kansalaisille.

Ymmärtämätön

Vaalimainokset pitää poistaa viikon kuluttua vaaleista. Vaakunatiellä on kuitenkin yksi mainos korkealla sähkötolpassa. Vastauksena mainoksen kysymykseen Joko riittää :

Kyllä, jo riittää

Kuikankadun päähän levikille hylättiin talvella kaksi autoa. Nyt toisesta autosta on öljyt valuneet maahan.

Kallis siivous

Kyllä Kaarinan kaupunki ansaitsee kiitokset koronarokotuksista. On tarjolla vaikka mitä mahdollisuuksia saada rokote. Paku, joka kiertää eri alueilla, ja kirkolla päiviä, jolloin ei tarvitse varata aikaa. Ihan huippua!

Tyytyväinen veronmaksaja