Tyrskähdetty: Kiitos poliisille, miksi seurakunnalla ei ole talkoita ja sohva nyppyyntyi

0

Sunnuntai aamuna pyöräilimme vaimoni kanssa Pyhän Katariinantien pyörätiellä ja pysähdyimme juomaan vettä. Poliisimaija ajoi ohitsemme vastaan, teki käännöksen ja kysyi, onko kaikki hyvin. Hienoa huolehtimista kuumana aamuna. Kiitos.

Kaarinassa

Tiedustelin joitain aikoja sitten Kaarinan seurakunnalta, eikö enää järjestetä hautausmaan siivoustalkoita, kuten joskus oli keväisin Kuusistossa. Mitään vastausta en silloin saanut. Eikö kannattaisi edelleen käyttää talkooapua, niin kaupungin kuin seurakunnankin, vai onko sille jokin este? Tulisi säästöjäkin, kun asukkaat itse tekisivät.

Halukas talkoolainen

Kotimaisen työn laadusta enää hinta muistona. Kaarinalaisesta liikkeestä ostamani sohva alkoi nyppyyntyä kuukauden käytön jälkeen.

Topi S.

Katariinassa olin juuri tullut desinfiointilaitteen luo ja ottanut paperin. Vanhempi naisihminen ryntäsi ja otti käsiinsä desinfiointiainetta, kun olisi ollut minun vuoroni. Ei ollut käytöstapoja hänellä, saati 2 metrin turvaetäisyyttä.

Kaikenlaisia Kummajaisia Niitä On

S ja K, kaksi kirjainta, eri taidot tai halut! Mokasin Kaarinan S-marketissa viilaamalla huolimattomasti bonuskortin. Harmitti. Summa oli iso. Pyysin korjausta. Ei pysty kuulemma bonusta antamaan, koska olen jo vienyt ostokset remmiltä. Myös K-Katariinassa oli Plussa-kortti unohtunut kotiin. Sekin summa oli iso ja motivoi menemään seuraavana päivänä avunpyyntöön. Ei vaikeaa ollenkaan. Ystävällinen kassa näpytteli pienen hetken ja kas, kuitissani oli bonukset, joihin olin oikeutettu.

Maine on herkkä väline

Hyvä nimimerkki Maine on herkkä väline: Kiitos palautteestasi ja pahoitteluni ikävästä asiointikokemuksesta. Asiakasomistajajärjestelmän sääntöihin perustuen S-Etukortilla saa bonuksen sekä tuote- ja palveluedut, kun kortti esitetään maksutapahtuman yhteydessä kassalla. Meillä on nyt valitettavasti ollut pelisilmä kadoksissa, kun heti ostotapahtuman jälkeen olet huomannut bonuskirjauksen epäonnistuneen eikä pyydettyä korjausta ole tehty. Korjaamme ilman muuta tuon tapahtuman, eli voisitko vielä olla yhteydessä suoraan minuun.

Joonas Roine S-market Kaarinasta, joonas.roine@sok.fi