Tyrskähdetty: Kiitos terveyskeskukselle, mopoilijat nukkumaan ajoissa eikä aluepysäköintikieltomerkkiä tunneta

0

Sairastuimme mieheni kanssa koronaan. Haluaisimme kiittää Kaarinan terveyskeskuksen hoitajia aivan mahtavasta huolenpidosta ja välittämisestä. Saimme myös apua kotisairaanhoidosta. Turussa asiat eivät ole näin hyvin kuin Kaarinassa.

Littoisten potilaat

Vanhemmille terveisiä: mopo-ongelmaa ei olisi, jos nuoriso olisi nukkumassa silloin kun heidän pitäisi olla, viimeistään puolilta öin. Viikonloppuisinkin. Poliisille terveisiä: Ei niitä rekisterinumeroita näe ilta- tai yöpimeässä. Kokeilkaa vaikka.

Yöpöllö

Mielenkiintoista. Kaupungin antamilla taksikorteilla saa matkustaa vaikka Tortinmäkeen tai Kakskertaan mutta ei Paraisten tai Liedon keskustaan. Arvatkaapa, mitkä matkat tulevat kalliimmaksi?

Naapuri

Eivät ole mallaskatulaiset yksin: Kurjenkadun aluepysäköintikieltomerkkiä eivät kaikki tunne, kuten eivät myöskään kadun päässä olevaa kävely- ja pyörätiemerkkiä. Osa on käsittänyt, että siitä voi autolla oikaista. Aikoinaan autokoulussa merkit opetettiin, ehkä ei enää.

Montpellier

Edellisessä Kaarina-lehdessä kerrottiin peuroja esiintyvän runsaasti Auvaisten alueella ja Hantuntien kulmilla. Yhtään peuraa en ole 30 vuoden aikana alueella nähnyt, mutta metsäkauriita näen lähes päivittäin. Valkohäntäpeura on tuplasti metsäkaurista suurempi, ja sen häntä on valkoinen. Metsäkauriilla koko peppu on valkoinen.

Kauriin Metsästäjä

Kokemattomuus ei ole vika. Taito kasvaa tekemällä ja halulla oppia. Kaarinan terveyskeskuksen ajanvaraus- ja neuvontahoitajien taidoissa on asenteessa kasvatustarpeita. Kun pyytää paperille tuloksia lääkärilausunnoista ja verikokeista, jotka on tehty Tyksissä, osaava hoitaja näpyttää päätettä 5 min, antaa printin ja on ystävällinen. Osaamaton ei mieti, yritä, hae apua vaan turhautuneena inttää: ei Tyksin tiedot meillä näy. Äkäillään puolin ja toisin vain siksi, että hoitajan työnohjaus ei ole kohdallaan eikä hoitajan käytös.

Potilas ei ole hoitajan kouluttaja

Kun menee Kaarinan terveyskeskuksen röntgeniin, vastaanoton (infon) hoitaja on niin osaava ja ystävällinen, että aina on tunne kuin menisi kotiin onnellisessa avioliitossa. Kiitos jälleen 22.7!

Annoin taas