Tyrskähdetty: Kuka ottaa vastuun jätevuodosta, yöllinen moporalli ja maauimala Kaarinaan

0

Määrä, joka Piikkiönlahteen valui kahdessa viikossa jätevettä, on suunnilleen saman verran kuin meidän taloudestamme tulee 800 vuoden aikana (12000 kuutiota jaettuna 5 kuutiota 3 kertaa vuodessa). Ottaako joku vastuun vuodosta?

Kaarinalainen

Oi ihana Kaarina! Tuskin muistan, miksi menin Turkuun useita kertoja viikossa. Ensin koronatartunnat saivat välttämään föliä ja ihmismassoja. Toriparkin kiertokäytävät tympesivät, Forumin kiinteistöremontit sotkivat loput. Tämä piti kokea, jotta tajusin, että kivenheiton säteellä kodistani on kaikki mitä toivoa voi. Hyvä terveyskeskus, kirjasto, uimahalli, kaksi isoa ruokakauppaa, lahjoihin kukkia, kultaa, hopeaa, kelloon uudet paristot, lempiparturi, kauneus ja terveys apteekista, pullaherkut leipomosta ja asut torilta, kuten tänään. Hyvästi Turku!

Rakastunut

Hyvät, uudet Kaarinan päättäjät! Uimahallin remontti, toivottavasti rahaa löytyy ulkouima-altaan (maauimalan) ratkaisuun ja valmistukseen. Uimavedet näillä kesähelteillä ovat käyttökiellossa lisääntyvän sinilevän myötä. Ei päitä Karjalan mäntyyn!

Vesijuoksua harrastava

On se vaan niin perhanan kurjaa, ettei Hovirinnassa saa nukkua rauhassa, kun laittomilla mopoilla kaahataan pitkin yötä. Shellin nurkalla rallataan ja vanhustalon pihalla käydään pissalla. Hävetkää, jos osaatte! Sitä paitsi ranta sotketaan joka yö. Kuka maksaa?

Uneton asukas

Oli ikävä juhannus keskustassa terrorisoivien mopedistien vuoksi. Ajettiin yötä päivää pitkin ja poikin. Valkoinen mopedisti keuli päättömästi Voivalantiellä. Vielä joku onnistuu rekkarin nappaamaan ja sitten on poliisiasia. Isät ja äidit herätys.

Missä vanhempien vastuu?

Espanjansiruetanan hävitys Piikkiön alueelta. Onko kaupungin suunnitelmissa hankkia samanlaisia roskiksia kuin Raisiossa? Nämä helteestäkin nauttivat vieraslajit selvisivät viime talvesta.

Siruetanoihin kyllästynyt

Kaarina-lehdessä (30.6.) kerrottiin, että yli 65-vuotiaat voivat valita toisen rokotteen, jos he ovat saaneet ensimmäisen annoksen Astra Zenecaa. Vaimoni soitti terveyskeskukseen ja yritti vaihtaa toiseksi rokoteannokseksi Corminatyn. Sairaanhoitaja sanoi, ettei vaihtaminen onnistu, vaikka vaimoni on yli 65-vuotias ja saanut ensimmäisen annoksen Astra Zenecaa.

Hämmentynyt

Vastaus Tyrskähdykseen rokotuksista:


Kyse on inhimillisestä erehdyksestä. Ne yli 65-vuotiaat, jotka ovat saaneet ensimmäisen annoksen Astra Zenecaa, voivat valita toisen rokotteen. Henkilökuntaa tiedotetaan päivittäin rokotuksista. Pahoittelemme tapahtunutta.

Kaarinan johtava ylilääkäri Antti Sandén