Tyrskähdetty: Sepelit edelleen harjaamatta ja Pyhän Katariinan tien vaaranpaikka

0

Juhannusaaton iltapäivällä pikkulasten leikkipuiston olivat vallanneet varhaisteinit. Ajettiin polkupyörillä koko alueella. Liikuntapuistoko telttailualue?

Sivusta seurannut

Muistakaa ihmiset laittaa vesiastioita eläimille nyt, kun on kuumaa. Juoma- ja kylpyvettä. Linnut ja monet muutkin eläimet ovat jo muutenkin vähentyneet…

Eläinten ystävä

Täällä Kinoskadulla ollaan kaivattu harjakonetta, kun on hiekoitussepelit putsaamatta. Olen toimittanut pyynnön tiemestarille, joka lupasi tulla katsomaan, mutta ei ne katsomalla lähteneet, vielä rapisevat renkaan alla.

Toivoa sopii

K-Supermarket Katariinan parkkialueen ja Pyhän Katariinan tien välillä on nurmikko. Sen poikki ovat pyöräilijät ja jalankulkijat kuluttaneet polun, jota kulkevat ylittääkseen Pyhän Katariinan tien. Siinä kohdassa ei tietä kuulu ylittää. Vaaran paikka!

Huolestunut ja harmistunut

Kehittäminen on tuloksen tehostumista, selvä se. Tyksin näytteenotossa potilas menee tyhjään huoneeseen. Näytteenottaja tulee, ottaa näytteen ja poistuu seuraavan potilaan luo. Palvelun nimi on Ketterä. Somaa, vaikkei uusi keksintö olekaan. Vuonna 1969 istuin usean raskaana olevan äidin kanssa Turun neuvolan odotusaulassa. Hoitaja ohjeisti: ottakaa pikkuhousut valmiiksi pois, ettei lääkärin aikaa kulu.

Ketterä mummo