KaaPolle murskavoitto paikallisderbyssä: Piffen kaatui 4–0 – Katso komeat maalit videolta

0
Kaapo kohtaa naapuriseura Piffenin Puuha-areenalla perjantaina. Arkistokuva.

Perjantain jalkapallon Kakkosen ottelussa ei ollut kyse vain sarjapisteistä, vaan myös paikallisesta jalkapalloherruudesta. Kakkosen B-lohkon kakkostilaa pitävä Pargas IF saapui Kaarinan Puuha-areenalle ja kohtasi KaaPon miesten edustusjoukkueen.

Lähtöasetelmia sähköisti entisestään se, että käytännössä Piffenin voi katsoa johtavan sarjaa, vaikka sarjakärki FC Jazzilla on kolme pistettä enemmän (FC Jazz 26 pistettä, PIF 23 pistettä). Piffenillä on kuitenkin kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Jazzilla.

KAAPO aloitti ottelun väkevästi ja johti jo ensimmäisen puoliajan päätteeksi 2–0. Toisella puoliskolla itseluottamus kasvoi ja maaleja tuli kaksi lisää. Viideskään osuma ei ollut kaukana. KaaPon maaleista kaksi viimeisteli joukkueen maalintekijä ennenkin kunnostautunut Juho Salminen. Ensimmäinen maalin ratkaisi Ilmari Heinonen, kun peliä oli pelattu 24 minuuttia, ja neljännen viimeisteli Farhan Omar.

Lopputulos siis kotijoukkueelle 4–0.

KAARINA-LEHTI näytti KaaPo–PIF-ottelun suorana lähetyksenä pe 27.8. kello 18.30. Katso tästä ottelutallenne.

Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattori on jalkapallolegenda Pauno “Pake” Kymäläinen.

 

Jos ottelu ei näy yllä, katso se täältä.

——————

Otteluennakko, julkaistu 25.8.

KAAPON onnistui kääntää melko kuiva pistekausi edukseen vihdoin sunnuntaina, kun se kaatoi kotona Ilveksen 3–1. KaaPon maaleista vastasivat Juho Salminen, Mikko Valtanen ja Niklas Blomqvist.
Joukkueen tilanne erittäin tasaisessa sarjataulukossa koheni kertaheitolla voiton jälkeen.
Myös Piffenillä on takana voitto. Se nappasi kolme pistettä Ilves-Kissoilta kotonaan lauantaina (4–3).

KAAPON puolustuksen erityistarkkaluissa on ainakin Piffenin Gezim Voca. Futsalissakin kunnostautunut pelaaja on nakuttanut tällä kaudella Piffenissä jo kahdeksan maalia.
KaaPossa maalipörssin kärkeä pitää Juho Salminen viidellä tehdyllä maalilla.

 

———–

JOUKKUEET kohtasivat aikaisemmin tänä kesänä 11.6. Kohtaaminen päättyi KaaPolle murskalukemin 0–3. Katso ottelun kohokohdat Piffenin jakamalta koostevideolta.

 

Juttua päivitetty 27.8. ottelun aikana ja sen jälkeen kello 20.32.