Video: KaaPolla jo toinen karvas tappio viikon sisällä FC Jazzille

0

KaaPon ottelut jalkapallon Kakkosessa jatkuivat keskiviikkoiltana kotikentällä. Joukkue yritti revanssia porilaisesta FC Jazzista, jolle kaarinalaiset hävisivät lauantaina.

Yritys jäi puolitiehen, vaikka ensimmäisen puoliajan kuluessa kaarinalaisten otteet kentällä paranivat. Toisella puoliajalla nähtiin paljon tilanteita, tuomari jakoi myös kortteja ja välillä  kentällä käytiin pitkää keskustelua.

Tuloksena oli kuitenkin toinen tappio Jazzille. Jazz siirtyi voitollaan Kakkosen B-lohkon kärkeen. KaaPon sijoitus sarjassa on yhdeksäs kahdeksan pelatun ottelun jälkeen. KaaPolla ja SalPalla on sarjassa vähiten pelattuja otteluita.

KaaPon maalin teki Niklas Kuusio 41. peliminuutilla.

Ottelu on katsottavissa nyt videotallenteena alla. Suora lähetys ottelusta alkoi ke 11.8. kello 18.30.

Ottelun selostaa Juha Hyssälä ja kommentaattori on Akusti Salonen (TPS:n naisten valmentaja).

 

Jos lähetys ei näy, katso ottelu täältä.

 

————

Lauantaina KaaPon miesten edustusjoukkueella miesten Kakkosen B-lohkossa oli kotiintuomisinaan kirvelevä häviö: KaaPo hävisi FC Jazzille 1–0.

– Niin kävi, että yksi meidän pelaajista, Hans Honkasalo, sai punaisen kortin heti ensimmäisen jakson loppupuolella. Jouduimme pelaamaan toisen jakson vajaalla miehityksellä, kertoo valmentaja Pasi Läpinen.

Ottelussa oli tullut ensimmäisen jakson lopulla nahinaa ja Honkasalo oli huitaissut kädellä toista pelaajaa takaraivoon. Punaisen kortin vuoksi hän oli loppupelin poissa eikä varamiestä saa laittaa tilalle. Samalla Honkasalo sai kahden ottelun pelikiellon.

Läpinen kertoo, että taistelu oli läpi pelin tiukka. Koko ensimmäisen jakson FC Jazz hallitsi peliä.

– Meillä oli puolustuspelissä puutteita. Annoimme liikaa Jazzille tilaa eivätkä meidän linjojen väliset etäisyydet olleet kunnossa. Puolustuspelistä jäi tiiviyttä uupumaan. Sinänsä mielenkiintoista oli, että vaikka toisen jakson pelasimme yhden pelaajan alivoimalla, puolustuspeli toimi tauon jälkeen mallikkaasti. Toki tauolla oli käyty läpi tilannetta.

FC Jazz nousi lauantain voiton myötä sarjan kärkeen.

– Taitavalle joukkueelle hävittiin. Oli meilläkin paikkoja maalille, mutta ei saatu läpi tällä kertaa. Pojat taistelivat urheasti vajaalla porukalla ja esitys oli ryhdikäs, vaikka pelin alku ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla.

KaaPo pääsee pelaamaan FC Jazzia vastaan uudestaan jo  keskiviikkona. Porilaisjoukkue tulee Kaarinaan ottamaan KaaPosta uudelleen mittaa.

– Eihän yleensä pelata näin pian samaa joukkuetta vastaan, mutta nämä ovat näitä koronan tuomia koukeroita sarjaohjelmaan, Läpinen selittää.

– Hyvällä pelillä pystymme kyllä voittamaan Jazzin.

 

 

Jutun alku päivitetty keskiviikon ottelun jälkeen kello 20.27.