Pahimus: Hartaana harrastukseen

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Minkähän kivan harrastuksen sitä voisi taas tänä syksynä aloittaa ja jättää talven lähestyessä kesken?

Kokeillaan ensin lajia X urheiluseurassa Y. Seurassa ilahdutaan kovasti, kun Pahimuksen saa mukaan jengiin. Sitten sähköpostiin paukahtaa Nimenhuuto-, Hopotti-, Urheiluhullunkiekaisu- (tai jotain sellaisia) kirjautumisia, lisenssimaksuja ja pitkiä infokirjeitä, joista Pahimus ei tajua mitään. Vain osa asiasta koskee häntä, ja kun kyselee, mikä, hän ei tajua vastauksia. Ekaan tapaamiskertaan Pahimus ehti sen mentyä jo ohi, koska hän ei löytänyt perille (paikasta käytetään parinkymmenen vuoden takaista nimeä, jota Google Maps ei tunne, tai oikea ovi oli ison koulukeskuksen syrjäkellarin katoksen takana ja ovessa luki ”Ei sisäänkäyntiä”).

Vilkaistaan kansalaisopiston tarjontaa. Kaarinasta löytyy kurssi 1700-luvun saksalaisesta kirjoitustyylistä. Mahtavaa, Pahimus kirjoittaa jatkossa Kaarina-lehteen aina sillä! Harmillisesti kurssitapaamisia on vain muutama. Lisäksi löytyy kaksi kurssia karaokelaulamisesta. Pahimus ei ollut tiennyt, että nuotin vierestä laulamista opetellaan ihan erikseen.

Ja löytyiväthän kansalaisopistosta ne Pahimuksellekin sopivat lajit: reggaeton ja salsaton. Harjoitellaan olemaan tanssimatta! Tästähän tulee hieno syksy.