Saaristo Open peruttiin

0
Saaristo Openin tunnelmia viime kesältä.

Saaristo Open siirrettiin koronaepidemian vuoksi kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta nyt myös elokuun festari on päätetty peruuttaa.

Seuraava Saaristo Open yritetään järjestää Hovirinnan rannassa ensi kesän alussa.

“Varsinais-Suomen siirtyminen koronan leviämisvaiheeseen tekee tapahtuman järjestämisestä mahdotonta nykyisessä mittakaavassa”, kerrotaan Loud n’ Live Promotions Oy:n tiedotteessa.

Festivaalista olisi täytynyt tiputtaa useita esiintyjiä pois ja lyhentää tapahtuma-aikaa useilla tunneilla molempina festivaalipäivinä. Lisäksi jo valmiiksi rajattu kävijämäärä olisi pitänyt puolittaa.

– Emme halua lipun ostaneille tyytymätöntä fiilistä rajujen muutosten vuoksi. Saaristo Openin brändi tulisi kokemaan voimakkaan kolhun, mikä tulisi vaikuttamaan myös tuleviin vuosiin, promoottori Kalle Keskinen luonnehti.

Tapahtuma järjestetään ensi vuonna Hovirannan rannassa 9.–11.6. Festarista on tulossa kolmepäiväinen, ja mukaan ovat jo lupautuneet Elastinen, J. Karjalainen, Ellinoora , Teflon Brothers sekä Klamydia.

Vuoden 2021 Saaristo Openiin ostetut liput siirtyvät vuodelle 2022. Koska tapahtuma laajeni kaksipäiväisestä kolmipäväiseksi, lipun ostaneet saavat ensi vuodelle yhden lisäpäivän. Jos siirto ei käy, lippuja voi palauttaa 15.10.2021 saakka.