Tyrskähdetty: Jatkuvaa kiroilua ja möykkää pihalla, hakatut metsät tuhoavat Kaarinan arvoja ja voisiko Kallenraitinkin sähkökaapin maalata

0

Onko ihmisillä oikeus asua rauhassa omalla tontillaan? Ei näytä olevan. Jatkuva kiroilu ja möykkä naapurin pihamaalla, jossa mopoilijat ovat alkaneet pitää päivittäistä moottorien päristystä ja edestakaisin ajoa.

Kyllästynyt naapurusto Rauvolassa

Muutimme hiljattain Kaarinaan, keskeisenä syynä luonto- ja virkistysarvot. Nyt ne ovat uhattuina. Hakataan Kairiskulmalla ja Rauvolan liepeillä asukkaiden ja päiväkotilasten virkistyskeitailla. Lemuntien varsi ja city on kaavattu ylitäyteen. Rahako ratkaisee?

Taasko muutto edessä?

Jaakko Latvala viime Kaarina-lehden mielipidepalstalta: Et taida itse asua moporallitien varrella. 80-vuotias äitini asuu keskustan tuntumassa Paraistentien varrella. Päivälläkin kovaäänisten mopojen ääni raastaa korvia, mutta yöllä se on pahinta painajaista. Eikä kannata kommentoida, että asuinpaikan voi valita. Ei ole iäkkään autottoman mahdollista muuttaa metsään palvelujen ulottumattomiin.

Päristelystä kärsivä

Tyytyväinen asiakas viime Tyrskähdyksissä ei tiedä, ettei Oma Kanta -palvelua voi käyttää, jos ei omista nettiä. Terveyskeskuksen ja Tyksin tietokannat antavat toistensa tiedot verikoetuloksista ja lääkärilausunnoista vain, mikäli potilas on antanut luvan tietojen luovutukseen.

Toinen tyytyväinen asiakas

Viime viikon Kaarina-lehdessä oli juttu, jossa nuoret taiteilijat koristivat katujakokaappeja. Sama homma olisi hyvä tehdä Kaarinan keskustan rumentajalle eli Kallenraitin muuntamolle.

Japi

Artikkelia muutettu 11.8. kello 8.42. Poistettu ensimmäisestä Tyrskähdyksestä kadun nimi.